Bli bedre kjent med oss 

Firmaet ble opprettet i 2000, men erfaringen strekker seg tilbake til begynnelsen av 90-tallet.

Vi er et dedikert team på ti ansatte som trives med å utføre en bred variasjon av oppgaver, spesielt innen vinterdrift og ulike arbeidsområder gjennom resten av året. Vår allsidighet gjør oss i stand til å møte ulike utfordringer gjennom sesongene og tilpasse oss forskjellige arbeidsoppgaver.

I løpet av asfaltsesongen, som typisk strekker seg fra april til november, utvider vi staben ved å ansette dyktige asfaltarbeidere. Denne perioden krever spesialisert kompetanse og ferdigheter, og vi er stolte av å ha et dedikert team av profesjonelle som kan håndtere utfordringene som følger med asfalteringsprosjekter.

 Vi er fleksible og i stand til å skalere opp eller ned i henhold til prosjektkravene. Dette gjør at vi kan levere høy kvalitet på våre tjenester samtidig som vi opprettholder en effektiv drift.

Gjennom vår kombinasjon av erfarne ansatte og spesialisert arbeidskraft i asfaltsesongen, sikrer vi at vi er rustet til å takle alle typer oppgaver året rundt. Vårt fokus på kvalitet og effektivitet gjør oss til en pålitelig samarbeidspartner for våre kunder, uavhengig av sesong eller prosjektets kompleksitet.

De siste årene har vi satset stort med klargjøring av asfaltering og asfaltering, i samarbeid med Veidekke.

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av våre tjenester? Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat.

920 39 833
veidekke_logo
Ansvarsrett_logo
MEF-hjulet
© Lillerovde Maskin AS
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram